Tornado!

2008.08.26. 15:32 | kutyacica | 9 komment

Címkék: usa nyár gt

Ma reggel a következő üzenet fogadott az egyetemtől a postaládámban:

[TORNADO WARNING]

GEORGIA TECH ATLANTA CAMPUS, EMERGENCY WEATHER ALERT. Georgia TECH is under a tornado warning. Seek shelter inside a building and tune to local media for additional information and updates. 
Hmmm.... not the kind of thing I was trained for...
A kérdés persze az: akkor most megyünk órára vagy nem? Hát, végül az előbbit választottam és szerencsésen meg is jöttem, igazából egyenlőre csak nagy eső van, de nem több. A liftben egy nő a "Vajon ilyenkor otthon kéne maradnom?" kérdésre ennyit dobott: "Oh nooo, you cant skip class on that one, its just a Tornado..."

Lol. Asszem ez olyan lehet nekik mint nekünk a pálinka, mármint ha tudod miről van szó már kevésbé félelmetes.

Ha lenne fejlemény, majd írok, de azért nem kel aggódni ám :)

update1:
Q: Mit mond az ellenőrző összeg az elnöki kampányvideója végén?
A: My name is CBC-MAC and I approve this message.
Igen, kicsit uncsizok itt az Intro To Security előadáson... Megjegyzés: óra elején kérdezgettek a háziról és hát mit mondjak az a benyomásom h itt a többség az életben nem látott még C hálózati kódot. Mi van az indiai kóderekkel? Szerintem csak altatnak...

update2:
Költői kérdés. Amikor jegyzetelsz órán, mikor írod fel a papírra, h melyik tárgy melyik óra? Egyből az elején, vagy amikor először úgy érzed, h tényleg jegyzetelnél is valamit? Az utóbbi esetben ugye lehet h pont akkor maradsz le amikor nem kéne, előbbi esetben meg esélyes h elpazarolsz egy papírt. Kemény kérdések ezek egy ilyen órán.

update3:
Vége az órának, az idő jó, tornádó veszély úgy tűnik elmúlt. kopp kopp kipikopp.

update4:
Most ért véget az első ubiquitous computing órám amin ténylegesen itt tudtam lenni, na ez a fazon nem semmi remek kis óra lesz! Na de ez itt a Tornado news helye és sajnálattal jelentem hogy a tornádó jelenség nem múlt el, jelenleg ömlik kinn az eső, szóval se ki se be :( reméljük eláll a következő órám előtt..

update5:
Utolsó jelentkezésemben elmesélném h mekkora idegesítő h csak akkor esett tényleg, amikor egyik óráról a másikra mentem. Így aztán mire átértem a Destructive Research-re, majd onnan a bankba ami persze hogy 4-kor zár nem 5-kor... majd haza és persze h nem jött a busz szóval az esernyőm gyakorlatilag lenulláztam. Sebaj, amióta itthon vagyok legalább süt a nap :) lolz.

Köszönjük hogy velünk tartottak, ha újra lesz tornádó alert újra jelentkezünk. Műsorunk zárásaként körképünkben még beszámolunk arról, hogy a szomszédban valami iskola udvarára bedőlt egy fa, illetve ami durvább egy balf.sz kamionos az utcánkban benullázott gyakorlatilag egy parkoló autót. Szobatársam látta, a csávó konkrétan miután felgyúrta a járdára a kocsit úgy gondolta jó ötlet simán továbbmenni, sebaj elkapták. Na ennek nemtom mi köze amúgy a tornádóhoz :)

A bejegyzés trackback címe:

https://yellowjacket.blog.hu/api/trackback/id/tr21634030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

prank 2008.08.26. 23:03:45

tízórai szünetben ugorj már át denverbe kicsit tudósítani, érdekelne ez a választási cécó. de legalább olyan szórakoztató stílusban írj róla, mint a playboy blogon van, köszicsá.

Viti2 (törölt) 2008.08.27. 00:25:05

remélem ez a hurrikán eléri a mexikói öblöt és ismét magasba repülnek az olajárak... spekulációs vételre ajánlom

kutyacica · http://yellowjacket.blog.hu 2008.08.27. 00:37:57

@prank
1. mi az a playboy blog és mér' ír a konvencióról?
2. ami azt illeti a 7végén megismertem egy csajt, a Stefán nevű német GT-s gyerek amerikai barátnőjét, aki speciel ott van mert a pártnak dolgozik. De amit tőle hallottam, az alapján az egész egy nagy bebaszás és semmi más

prank 2008.08.27. 01:44:44

a playboy blog az meglepő módon a www.playboy.com/blog/ címen lévő oldal (feed: www.playboy.com/blog/atom.xml).

és azért ír a "konvencióról" (convention = gyűlés egyébként), mert a playboy a tengerentúlon alapvetően egy kulturális, szórakoztató és keményen politikai magazin, nem úgy, mint nálunk. majd ha újságosnál jársz, nézd meg mondjuk, hogy a centerfold külső oldalán a viccrovatban hány demokratás meg republikánusos non-pc (szar) vicc van pl.

amúgy olvasom itt folyamatosan a live coverage-ot amit írnak, az alapján tényleg egy rendőrökkel agyonbiztosított utcai fesztiválnak tűnik ezazizé. azért persze megnézném.

edward_sch · http://www.himmel.hu 2008.08.27. 12:23:03

"My name is CBC-MAC and I approve this message."

:D kurvára bírom ezeket a szövegeket a kampányvideók végén.

Markert Laci · http://blog.markert.hu 2008.08.27. 13:14:50

itt, minálunk keleten (bukarest) meleg van, tornádó nincs. de azért figyelünk.

kutyacica · http://yellowjacket.blog.hu 2008.08.27. 17:02:12

@Laci: Bukarest az nem Szlovákia?

@Viti Hoppá-hoppá történelmi ponthoz érkeztünk úgy látom, a blogon előbb lehetett olvasni a Gusztáv olajiparra gyakorolt hatásairól mint a CNN-en? hmm :)

kutyacica · http://yellowjacket.blog.hu 2008.08.27. 17:04:55

@eddy ja, csak kicsit uncsi szerintem h ugyanazt nyomják.

Amúgy hihetetlen, hogy mennyi disclaimert pakolnak a reklámokba, leginkább a gyógyszer reklámok a durvák.

Kb 30%-a az érdemi reklám, a maradék 70 meg a kockázatok és mellékhatások, mert nem ám eldarálnak egy forduljon-a-kezelőorvosáhozt hanem szépen végigmesélik hogy milyen mellékhatások vannak. Minap mondtuk is, hogy itt a gyógyszerreklám végére tuti elmegy a kedved tőle :)
süti beállítások módosítása