random video - ideo

2010.02.04. 00:00 | kutyacica | 4 komment

Címkék: video random gt

Ezt a videot ma mutatta meg a profunk collaborative product development oran. 8 percet mar csak a farmeringek meg a tobbi oldschool cucc miatt is meger lolZ.

Btw, csak nekem jutott egybol eszembe errol az a Robin Williamses film amiben egy jatekgyara van? Mi is volt a cime, hmm imdb... ja igen, Toys.

A bejegyzés trackback címe:

https://yellowjacket.blog.hu/api/trackback/id/tr961728215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

viti2 2010.02.09. 00:34:55

Ez hatalmas... Bár azért (és tudom, hogy most rám nyomnák a csengőt) nem igazán értem, hogy a 2. legfontosabbként kiemelt "rengeteg kocsi lopás" elve hogyan érvényesül ebben a szétszedhető eszközben...

kutyacica 2010.02.09. 02:30:56

@viti2: "most rám nyomnák a csengőt" :)
Emlitik a vegen, amikor a boltban rakerdeznek erre a lopas ugyre, hogy a megfontolas az, hogy a kosarak nelkul a keret nem jo semmire. Amikor elhagyja a delikvens az uzletet, mar csak az oldalara vannak felaggatva a szatyrok, tehat nincs incentive elvinni a keretet magat. Ez az erveles; engem sem annyira gyozott meg.

Egyebkent ez a kocsilopas ugy ebben az orszagban valoszinuleg nem akkor gond mint a mi kulturankban: az egyik legalapvetobb ilyen mindennapi kulonbseg amit felfedeztem itt az hogy nem kell bedobni aprot a kocsikba. Amugy meg is van a bojtje: szanaszejjel hagyjak a kocsikat a parkolokban, senki nem viszi sehova, ott hagyja az autoja mellett amikor kiparkol.

viti2 2010.02.10. 00:34:28

Mire jó a keret? Hát ugyanarra mint itthon: mehet a méhtelepre... az apró szerintem itthon is a visszahordás miatt van, nem a lopás megelőzésére.
süti beállítások módosítása