I got good news and bad news

2009.12.20. 22:02 | kutyacica | Szólj hozzá!

Címkék: yellowjackets bball

A jo hir az, hogy a tavalyi mediocre szezon utan, iden nagy remenyekkel vagunk bele a kosar szezonba. Mikozben meg a football evad orommamoraban uszunk es varjunk a januar 5-ei showdownt az Iowa ellen, a szezon nyitany bemelegitesbol a komoly kuzdelmek kanyaraba fordulva mar 8-1es mutatoval all a GT a national ranking 15. helyen, amikor ma este belevagunk az ACC kuzdelmekbe a Florida State ellen.

A rossz hir az, hogy a tavalyi mediocre szezon utan, iden nagy remenyekkel vagunk bele a kosar szezonba. Mikozben meg azt heverik ki huseges olvasoim, h a blog masrol se szolt csak TD-rol, rankingrol meg letsgojacketsrol, a remenykedes h tavasszal vegre ámerikáról is lesz szo, megalapozatlannak latszik, hiszen jo esellyel hasonlo elannal vetjuk bele magunkat a kosarba iden. En szemely szerint nagyon remelem, hogy a GT eljut a march madnessig (kosarban ugyanis van playoff). Elsokent is ma este akkor ujra Let's Go Jackets!! - aztan adagolom majd a dolgokat, foleg ha majd tudom is nezni a meccseket, nem ugy mint ma.

by the way, great W, Falcons!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://yellowjacket.blog.hu/api/trackback/id/tr401611904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása